Lease

Lease

Tegenwoordig is het niet meer nodig om alles zelf te bezitten. Sommige dingen koop je, weer andere zaken leen je of deel je en andere lease je. Toegang tot informatie, goederen en diensten waarbij per maand of per gebruik een betaling plaats vindt heeft de toekomst. Off The Road Wheelsystems speelt hierop in door middel van een high service leaseconcept waarbij de eindgebruiker toegang krijgt tot het gebruik van de E Jutter Wombat met daarbij de volledige service op deze rolstoel. De klant heeft beschikking over een E-Jutter Wombat, met de zekerheid dat zij nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Daarnaast kan, doordat de klant geen eigenaar is van de rolstoel, na verloop van tijd de rolstoel omgeruild worden voor een nieuwer model. Gemak, zekerheid én flexibiliteit.

Levering

De E Jutter Wombat is een unieke all terrain rolstoel. Off The Road Wheelsystems berekent voor het bezorgen van de rolstoel geen kosten. Bij aflevering van de rolstoel wordt een heldere uitleg over gebruik en onderhoud van de rolstoel gegeven. Wij vertrekken pas als de klant op een goede en veilige manier met de rolstoel op weg kan. Wanneer er storingen zijn, worden die zo snel als mogelijk door ons kosteloos verholpen.

Zekerheid

De klant heeft volledige zekerheid. De behoefte om flexibel gebruik te kunnen maken van producten wordt steeds groter. Hier speelt Off The Road Wheelsystems op in door een service-overeenkomst aan te bieden voor een bepaalde termijn. Na verloop van tijd kan de klant gedurende de looptijd de overeenkomst openbreken en een nieuw product kiezen.

Reparatie en service

Off The Road Wheelsystems heeft op een simpele en effectieve manier de service georganiseerd. Kort lijnen en rechtsreeks contact resulteren in een maximale responstijd van 48 uur op werkdagen. Dit houdt in dat rolstoelen die niet meer naar   behoren   werken   binnen 

48 uur gerepareerd worden óf dat er een vervangend product wordt geleverd. De klant heeft daarbij geen onverwachte kosten, zoals voorrijkosten, reparatie kosten of kosten voor onderdelen. De klant heeft daarnaast geen gedoe en discussie bij reparatie en/of onderhoud. De service biedt dan ook meer dan de reguliere. 

Neem contact op

Tel: 0481-482054

Success! Message received.